Braşov: EXCLUSIV / Alexandrina Barbosa revine la Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: EXCLUSIV / Alexandrina Barbosa revine la Rulmentul
Braşov: EXCLUSIV / Alexandrina Barbosa revine la Rulmentul

Devenită liberă de contract întrucât nu a fost plătită mai multe luni, portugheza Alexandrina Barbosa  va reveni în această seară în România.

Chiar dacă probleme financiare le pus serioase probleme, oficialii CS Rulmentul fac eforturi disperate pentru a întări lotul în vederea sezonului următor. Astfel, jucătoarea portugheză Alexandrina Barbosa a ajuns la o înţelegere cu preşedintele Remus Cojocaru şi va semna un contract diminuat semnificativ faţă de sezonul precedent. Chiar dacă a ajuns la un consens cu preşedintele clubului, patronul Teodor Florescu şi-a dat doar acordul verbal în ceea ce priveşte contractul sportivei. Florescu este plecat în aceste zile în vacanţă în străinătate şi este aşteptat la Braşov să semneze actele cu Barbosa.

Dacă omul de afaceri vâlcean va parafa înţelegerea, Barbosa va semna un angajament pe un sezon cu formaţia de la poalele Tâmpei. Un aport semnificativ la revenirea jucătoarei la Braşov l-a avut şi antrenorul Herbert Muller. Tehnicianul vrea să reconstruiască o nouă echipă, iar portugheza este considerată indispensabilă. În acelaşi timp, şefii braşoveni intenţionează să o readucă la Rulmentul şi pe croata Lidija Horvath, care ar accepta şi ea să revină pe un contract mai mic. Însă, patronul Teodor Florescu va avea ultimul cuvânt.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite