Braşov: Duel românesc în Cupa EHF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Duel românesc în Cupa EHF
Braşov: Duel românesc în Cupa EHF

Sediul Federaţiei Europene de Handbal de la Viena a găzduit astăzi tragerea la sorţi a meciurilor din turul III al Cupei EHF la handbal feminin.

Astfel, în această fază a competiţiei, Rulmentul Braşov va întâlni, în dublă manşă, pe HCM Ştiinţa Baia Mare. Turul este programat la Braşov, pe 31 octombrie sau 1 noiembrie, iar returul va avea loc în Baia Mare, o săptămână mai târziu.

În contextul crizei acute de la CS Rulmentul, iar dacă situaţia financiară nu se va stabiliza, cele două partide ar putea să nu se mai dispute, iar Ştiinţa Baia Mare să se califice automat în faza următoare, prin neprezentarea adversarului.

"Baia Mare este o grupare puternică, valoroasă, dar avem informaţii despre această echipă şi ne va fi mult mai uşor. Acum, principala mea grijă este să rezolvăm problemele financiare de la echipă. Îmi doresc din tot sufletul să nu ajungem în situaţia de a nu susţine aceste meciuri. Deşi, semnele pe care le avem în momentul de faţă nu sunt tocmai îmbucurătoare. Din păcate, suntem pe marginea prăpastiei şi nimeni nu ne întinde o mână de ajutor", a declarat antrenorul formaţiei CS Rulmentul Braşov, Herbert Muller.

"Această tragere este avantajoasă pentru noi din punct de vedere financiar, nu vom face o deplasare lungă. Din punct de vedere al şanselor, Rulmentul e favorită, are câteva jucătoare cu multă experienţă, iar noi vom juca şase meciuri în 19 zile şi este foarte greu să facem faţă pe toate fronturile", a explicat Ioan Băban, tehnicianul formaţiei Ştiinţa Baia Mare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite