Braşov: Scrimerul Rareş Dumitrescu s-a căsătorit (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Scrimerul Rareş Dumitrescu s-a căsătorit (GALERIE FOTO)
Braşov: Scrimerul Rareş Dumitrescu s-a căsătorit (GALERIE FOTO)

Scrimerul braşovean Rareş Dumitrescu a pus capăt în această dimineaţă burlăciei. Click aici pentru GALERIA FOTO de la acest eveniment.

Astfel, acesta a avut parte de cel mai important concurs al carierei. El s-a căsătorit civil la Primăria Braşov, la ora 12.00, iar cununia religioasă a avut loc la ora 13.00, la Biserica Ortodoxă „Buna Vestire”, din faţa Parcului Central. Aleasa inimii lui Rareş Dumitrescu este Dana (24 de ani), fostă colegă de liceu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani şi jumătate şi au decis să-şi oficializeze relaţia. Extrem de emoţionaţi, ei au spus un „da” hotărât în faţa ofiţerului stării civile.

Ne ştim de ceva vreme şi sunt convins că Dana este jumătatea mea. Ne-am cunoscut în 2003, într-un troleu. Cred că a fost dragoste la prima vedere. Ne înţelegem de minune. Ne va fi mai greu la început, întrucât o să stăm departe unul de celălalt. Am un program competiţional extrem de încărcat, dar sunt convins că distanţa nu ne va afecta relaţia. Vrem să avem măcar doi copii, dar, deocamdată ne propunem să ne facem o locuinţă numai a noastră”, a subliniat Rareş.

Mai multe amănunte despre acest eveniment puteţi citi mâine dimineaţă, în „Click!”.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite