Braşov: Rareş Dumitrescu, primit ca un erou la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Rareş Dumitrescu, primit ca un erou la Braşov
Braşov: Rareş Dumitrescu, primit ca un erou la Braşov

Braşoveanul Rareş Dumitrescu a câştigat la mijlocul săptămânii trecute medalia de aur pe echipe şi argintul la individual, la Campionatele Mondiale de scrimă din Turcia.

Scrimerul de la poalele Tâmpei a ajuns vineri seara la Braşov şi a fost primit cu mult fast de autorităţile judeţene. Astfel, Consiliul Judeţean a organizat o petrecere în cinstea campionului, eveniment care s-a desfăşurat în weekend, la restaurantul Bistro 2003. Alături de părinţi, de soţia Dana şi de prieteni, „Dumi“ a fost sărbătorit cu şampanie, în uralele celor prezenţi în locaţia respectivă.

 În aceste zile, Rareş Dumitrescu se bucură de o scurtă vacanţă în oraşul de la poalele Tâmpei, iar în perioada următoare se pregăteşte să petreacă alături de Dana luna de miere la Paris.

Nici acum nu-mi vine să cred că am obţinut această performanţă. A fost ceva magnific, am trăit momente de neuitat. Sunt obosit, dar foarte fericit. Am muncit enorm în ultimele luni, dar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. La fel de importante sunt ambele medalii, dar cea de aur a fost obţinută la capătul unei tuşe de infarct“, a declarat Rareş Dumitrescu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite