Droguri la Penitenciarul din Miercurea Ciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pastilele au fost găsite în urma unui control Foto:Arhivă
Pastilele au fost găsite în urma unui control Foto:Arhivă

Peste 500 de pastile de culoare albă şi brun verzui au fost depistate într-un colet care urma că ajungă la un deţinut încarcerat la Miercurea Ciuc. Pastilele erau ascunse în două flacoane de muştar.

Comprimatele au fost depistate ieri, în jurul orei 17.30, cu ocazia unei vizite primite de către un deţinut condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat. Puşcăriaşul a primit un pachet cu mai multe bunuri, printre care se aflau şi două flacoane de muştar. Acestea au atras atenţia gardienilor, care au verificat tot conţinutul coletul.

„La controlul efectuat asupra pachetului, în interiorul a două flacoane de muştar, s-au descoperit 99 comprimate de culoare brun verzui şi 498  comprimate de culoare albă. A fost sesizată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Harghita, în vederea efectuării cercetărilor necesare, inclusiv expertiza comprimatelor descoperite", a precizat Camelia Johanna Popescu, purtător de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Toate comprimatele vor fi trimise la analiză în laboratorul din Cluj pentru a se stabili dacă pastilele sunt anabolizante sau stupefiante.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite