Droguri la Penitenciarul Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gardienii au găsit aproximativ 15 grame de cannabis în pachetul care urma să ajungă la un deţinut. „Marfa" era ascunsă în două pungi de napolitane.

Drogurile au fost depistate marţi, în jurul orei 17.30, cu ocazia efectuării controlului de specialitate şi a celui antiterorist asupra unui pachet care urma să ajungă la un deţinut. Canabisul se afla în trei pliculeţe sigilate termic, fiecare cântărind aproximativ 5 grame, şi era ascuns în două pungi de napolitane.

Angajaţii puşcăriei i-au anunţat imediat pe poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, care s-au dus la penitenciar şi au ridicat pliculeţele cu droguri pentru cercetări. „Totodată, faţă de persoana care a încercat să introducă substanţele interzise în penitenciar a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «introducere de bunuri şi obiecte interzise în penitenciar»", se arată într-un comunicat de presă emis, azi, de reprezentanţii Penitenciarului Codlea.

Aceasta este prima tentativă din 2011 de a introduce droguri de risc în penitenciar, după ce, în luna martie 2010, personalul care îşi desfăşoară activitatea la sectorul Vizită- Pachet- Cumpărături a descoperit o substanţă interzisă ascunsă într-un cozonac.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite