Două facultăţi noi la Braşov din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Transilvania din Braşov şi-a extins oferta educaţională.Instituţia a anunţat că pune la dispoziţia noilor stundeţi încă două specializări, începând cu noul an şcolar universitar. 

Tinerii sunt aşteptaţi, în premieră, la Facultatea de Design de Produs şi Mediu, care are următoarele specializări: Design Industrial, Ingineria Sistemelor de Energii Regenerabile, Robotică, Ingineria şi Protecţia Mediului în industrie şi Ingineria Valorificării Deşeurilor. La aceste specializări taxa anuală va fi de 2000 de lei. A doua facultate nouă este cea de Sociologie şi Ştiinţele Comunicării, cu următoarele specializări:  Sociologie, Asistenţă Socială, Comunicare şi Relaţii Publice.

Dintre cele 18 facultăţi ale Universităţii Transilvania, la 15 se va intra pe bază de dosar. La  Facultatea de Muzică, la cea de Educaţie Fizică şi Sporturi Montane, dar şi la Medicină se va da examen de admitere.


Sunt şi veşti mai puţin bune pentru tinerii care nu vor reuşi să prindă un loc bugetat. La unele specializări s-au mărit  taxele de şcolarizare. La Facultatea de Muzică studenţii vor plăti 5000 de lei pentru un an de stidiu. La Medicină taxa anuală va fi de 4.500 de lei, cu 1.500 de lei mai mare decât este acum.

Ghidul complet al admiteriiva putea fi vizualizat şi pe site-ul www.unitbv.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite