Dosarul crimei din Autogara Bartolomeu, tranşat în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii clanului Mogoşoaia vor răspunde penal pentru omor Foto.arhivă
Membrii clanului Mogoşoaia vor răspunde penal pentru omor Foto.arhivă

Cinci membri ai clanului Mogoşoaia vor da  socoteală în faţa legii după ce au omorât un om în autogara, în luna august a acestui an.

Citeşte AICI cum a avut loc oribila crimă

Procurorii au finalizat dosarul crimei şi l-au trimis spre soluţionare Tribunalului Braşov.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 02.11.2011, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor  Dumitru Vasile zis „Albert", Marin Florin zis „Niţă", Feraru Napoleon zis „Dionez", Dumitru Nicuşor zis „Decebal", Văduva Auraş zis „Luceafăr", sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în data de 11.08.2011, în jurul orelor 19,00, în Autogara Bartolomeu din municipiul Braşov, cei 5 inculpaţi au aplicat victimei P.A. mai multe lovituri cu obiecte tăietor-înţepătoare, cuţite, şi corpuri contondente, bâte, coş gunoi, pumni şi picioare, producându-i leziuni  traumatice care condus la decesul acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Monica Munteanu.

Întors din Franţa, bărbatul care a căzut sub loviturile de cuţit ale atacatorilor s-a certat în autocar cu unul dintre suspecţi. Acesta şi-a chemat în autogara Bartolomeu fraţii şi tatăl, special pentru a-l omorî pe bărbatul de 30 de ani.  Atacatorii au tăbărât peste victimă cu o bâtă de baseball şi cu mai multe cuţite şi au dat unde au nimerit. În total, 13 lovituri de cuţit i-au adus moartea victimei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite