Doripesco a reprezentat cu succes România la „Săptămâna Verde“ de la Berlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Săptămâna Verde", considerată cel mai mare eveniment de specialitate în domeniul alimentar şi agricol din Europa, se desfăşoară în perioada 20-29 ianuarie 2012 şi a ajuns la cea de-a 77-a ediţie.

În fiecare an, Germania are ca partener în organizarea acestui eveniment o ţară participant, România fiind cea onorată cu acest statut la această ediţie. În cadrul pavilionului ţării noastre au fost reprezentate toate zonele ţării, firmele noastre fascinându-i pe vizitatori cu specialităţi tradiţionale româneşti, precum produse din peşte, brânzeturi, miere şi produse apicole, conserve de fructe şi legume, carne şi produse din carne, produse de panificaţie, vinuri, pălincă, sucuri naturale, produse din lemn cioplit, ţesături.

Compania Doripesco, din Braşov, a fost unica reprezentantă a României pe produse din peşte. Doripesco i-a încântat pe vizitatori cu produse tradiţionele româneşti din peşte, precum: delicioase salate din icre de crap, produse afumate din păstrăv şi crap, pastă din păstrăv,aceasta terminându-se încă din prima zi, notează newsbv.ro.

„Pentru Doripesco, participarea la Săptămâna Verde a reprezentat un adevărat succes, datorită feedback-ului primit atât din partea consumatorilor germani ce au degustat produsele noastre pentru prima oară, cât şi a reacţiei românilor stabiliţi în Germania ce au venit la standul Doripesco pentru că abia aşteptau să-şi aline dorul gustului icrelor de acasă. În plus, am demarat primul parteneriat cu două magazine din Munchen specializate pe produse tradiţionale româneşti", a declarat Ruxandra Coc, director de dezvoltare la Doripesco S.A, pentru sursa citată.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite