Doliu la FC Braşov. Preşedintele executiv al clubului, Iosif Kovacs, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iosif Kovacs avea 57 de ani şi a decedat azi-noapte, după o lungă suferinţă la Spitalul Sfântul Constantin din Braşov.

„Clubul nostru îşi exprimă regretul faţă de pierderea atât de timpurie a fostului om de fotbal şi prezintă condoleanţe familiei acestuia. Dumnezeu să te odihnească în pace, Iosif Kovacs!". Nu te vom uita niciodată!", şi-au exprimat regretul oficialii Clubului pe site-ul echipei.

 „Trăim momente tragice. FC Braşov a pierdut un om de mare valoare. Chiar dacă am lucrat mai puţin cu dânsul pot spune că era un conducator de marcă, un adevărat profesionist. Suntem alături de familie în aceste clipe dificile. Dumnezeu să te odihnească în pace, Iosif Kovacs. Nu te vom uita niciodată!", a declarat  pe site-ul echipei, Marius Şumudică, antrenorul FC Braşov.

„Îmi pare enorm de rău. Fotbalul braşovean va fi mult mai sărac, pentru că a pierdut un om de mare caracter şi mare valoare. Nu-l vom uita şi va rămâne viu în memoria noastră. Suntem alături de familie în aceste momente dificile. La meciul de astăzi ,cu Sigma Olomouc, jucătorii vor purta banderole negre. Dumnezeu să-l odihnească!", a precizat Aurelian Babutan, director general FC Braşov.

De-a lungul carierei de jucător, Iosif Kovacs a fost portar la Tractorul, Metrom şi FC Vaslui. Şi-a început cariera de conducător la Romradiatoare Braşov, apoi a trecut la Metrom, iar din 1995 a venit la FC Braşov unde a ocupat mai multe funcţii de conducere până în 2004.  Din decembrie 2010, Iosif Kovacs a revenit la FC Braşov unde a ocupat postul de preşedinte executiv.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite