Doi unguri au furat peste o tonă de motorină dintr-o benzinărie din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoutilitara a fost ajuns în curtea Poliţiei Braşov
Autoutilitara a fost ajuns în curtea Poliţiei Braşov

Pentru a se asigura că nu vor fi prinşi, cei doi cetăţeni maghiari au furat numerele de la o maşină înmatriculată în Braşov, apoi le-au montat pe autoutilitara cu care au dat lovitura în benzinărie. Ungurii au comis două fapte similiare şi în judeţul Cluj.

Suspecţii, de 22 şi 23 de ani, au fost prinşi la sfârşitul săptămânii trecute, când poliţiştii au oprit, autoutilitara cu care circulau, înmatriculată în Ungaria, pe strada Calea Feldioarei.
Oamenii legii au controlat autovehiculul şi au găsit un recipient din plastic, aşezat pe o ramă metalică, cu o capacitate de aproximativ 1000 l, şi două pompe electrice, pe care era montat un  furtun.

Poliţiştii i-au verificat pe cei doi şi au descoperit că ei sunt şi suspecţii unui furt comis în seara zilei de 22 februarie, când au furat plăcuţele de înmatriculare de la un autoturism înmatriculat în Braşov.

„În data de 23 februarie, în jurul orei 07.50, cei doi au montat plăcuţele sustrase pe autovehiculul în care au fost depistaţi, au alimentat 1.069 de litri de motorină la o staţie de carburanţi din municipiul Braşov, fără să plătească, după care au fugit din staţie, cauzând un prejudiciu de 6.375 de lei. Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că au mai comis două fapte similare, pe raza judeţului Cluj, în data de 22 februarie", a menţionat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Suspecţii au fost reţinuţi şi au fost arestaţi 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii  de furt calificat. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite