Doi tineri din Racoş au fost la un pas de moarte după ce au fost tăiaţi cu un briceag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale Foto. arhivă
Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale Foto. arhivă

Victimele au băut într-un bar din localitate şi s-au luat la ceartă cu un alt grup de tineri care se aflau în local. Incidentul s-a petrecut ieri, la ora 00.30. Martorii care au asistat la scandal, au sunat la Poliţie.

În momentul în care au ajuns la faţa locului, oamenii legii au găsit doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani, căzuţi la pământ şi înjunghiaţi în zona abdominală. „În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, s-a stabilit că cei doi tineri au consumat băuturi alcoolice într-un bar din comună, unde au avut discuții contradictorii cu alte persoane din bar. Ca urmare, la plecarea din bar au fost așteptați de un covăsnean de 20 ani, care, în urma unei altercații fizice, i-a lovit pe cei doi cu un briceag, după care a fugit de la locul faptei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Suspectul a fost prins în scurt timp de către poliţişti şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor deosebit de grav, legiştii stabilind că victimelor le-a fost pusă viața în primejdie.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite