Doi tineri care au tâlhărit o bătrână au fost arestaţi de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost prinşi de poliţişti Foto.arhivă
Suspecţii au fost prinşi de poliţişti Foto.arhivă

Indivizii i-au furat femeii poşeta de pe umăr şi, în primă instanţă, Judecătoria a decis cercetarea lor în libertate. Ulterior, Tribunalul i-a arestat, în recurs, pentru 29 de zile.

Victima, în vârstă de 64 de ani, a fost atacată pe strada Hank Benker din municipiul Braşov, de către doi necunsocuţi. Indivizii au acostat-o şi i-au smuls poşeta, în care femeia avea suma de 250 de lei. Victima s-a dus la Poliţie şi, în scurt timp de la primirea sesizării, oamenii legii i-au identificat pe autori.  

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați și reținuți suspecții în acest caz, doi brașoveni de 19 și 21 ani, care au fost prezentați apoi Judecătoriei Brașov cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând cercetarea lor în stare de libertate. Luni, la Tribunalul Braşov a avut loc judecarea recursului formulat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov împotriva hotărârii primei instanţe de cercetare în libertate a inculpaţilor, magistraţii instanţei de recurs dispunând arestarea preventivă a celor doi pe câte 29 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Suspecţii au fost încarceraţi  în arestul Poliţiei Braşov. Cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite