Doi hoţi şi-au bătut victima cu o bară de fier, apoi au lăsat-o într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au reţinut pe tâlhari într-un timp foarte scurt Foto: arhivă
Poliţiştii i-au reţinut pe tâlhari într-un timp foarte scurt Foto: arhivă

Făptaşii au recurs la acest gest violent după ce victima i-a prins în flagrant în timp ce hoţii vroiau să îi fure mai multe bunuri dintr-o remorcă.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.10, în parcarea unui magazin din Codlea. Hoţii au pus ochii pe remorca unui autovehicului şi după ce i-au rupt sigiliul, au vrut să fure toate bunurile care se aflau înăuntru. Nu au mai apucat să ia nimic fiindcă în acel moment au fost suprinşi de şoferul maşinii. Omul a ripostat, dar nu pentru mult timp.

Agresorii au pus mâna pe o bară de fier şi l-au lovit de mai multe ori în zona capului, până când şoferul a căzut şi nu s-a mai putut ridica. Apoi, au fugit de la locul faptei.  

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului,victima a fost transportată la spital și, după numai câteva ore de la sesizare, au fost identificați suspecții din acest caz, F.Ciprian, 32 ani și N.Ciprian, 16 ani. Primul dintre ei a fost reținut, ambii urmând să fie prezentați, azi, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea  infracțiunii de tentativă de tâlhărie", a spus comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului,victima a fost transportată la spital și, după numai câteva ore de la sesizare, au fost identificați suspecții din acest caz, F.Ciprian, 32 ani și N.Ciprian, 16 ani. Primul dintre ei a fost reținut, ambii urmând să fie prezentați, azi, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea  infracțiunii de tentativă de tâlhărie", a spus comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite