Doi hoţi au fost prinşi într-un microbuz de transport persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indivizii tocmai furaseră un laptop şi se urcaseră într-un microbuz care urma să plece spre Codlea. Nu au mai apucat, fiindcă au fost reţinuţi de oamenii legii.

Suspecţii au fost prinşi după ce, ieri dimineaţă, au spart geamul unei maşini parcate lângă sediul Primăriei din centru şi au furat un laptop. La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au plecat în căutarea hoţilor şi i-au găsit în cartierul Bartolomeu. Cei doi se urcaseră într-un microbuz de transport persoane şi urmau să plece la Codlea. Nu au mai apucat, fiindcă poliţiştii i-au reţinut. Asupra lor a fost găsit şi laptop-ul furat.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au mai avut o surpriză. Suspecţii, Cristinel B., de 38 de ani, şi Nicolae N., de 36 de ani, alături de o a treia persoană, Constantin C., de 31 de ani, sunt bănuiţi că ar fi autorii a încă 12 infracţiuni de furt.  

Furturile au fost comise în perioada 2009-2010, din autovehicule și societăți comerciale, prin același mod de operare, spargere geam, cu un prejudiciu total estimat de 100. 000 lei. Cei trei suspecți au fost prezentați ieri instanței de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pe 29 de zile, pentru furt calificat, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite