Doi copii au fost prinşi cu droguri în Piaţa Enescu din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost prinşi în Piaţa Enescu Foto: IJJ Braşov
Copiii au fost prinşi în Piaţa Enescu Foto: IJJ Braşov

Minorii, în vârstă de 15, respectiv 17 ani, ascunseseră drogurile într-o pungă din plastic, dar nu au apucat să le consume fiindcă au fost prinşi la timp de jandarmii braşoveni.

Copiii au fost depistaţi pe scările unei instituţii din Piaţa George Enescu din Braşov, de către o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov (IJJ).

brasov

„În urma verificărilor s-a constatat că cele două persoane minore U.V. de 15 ani si D.A. de 17 ani ambele cu domiciliu în municipiul Braşov, aveau asupra lor o pungă din material plastic transparent, ce conţinea resturi vegetale de culoare verde-oliv şi o ţigară tip «joint» ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde. Celor în cauză li s-au întocmit dosarul cu actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de "deţinere ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fãrã drept", conform art. 2, alin. 1, din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Braşov", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov, locotenentul Ciprian Aldea.

brasov

Drogurile au fost trimise în laborator, pentru a fi analizate, dar la prima vedere resturile vegetale par a fi marijuana.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite