Doi braşoveni talentaţi vor să câştige la „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul va debuta în această toamnă, iar moderatorii concursului vor fi Răzvan Simion şi Dani Oţil. Încurajaţi de succesul celor patru braşoveni care au ajuns până în finala „Românii au talent", alţi doi tineri s-au grăbit să prindă preselecţiile show-ului de talente „X Factor".

Show-ul, renumit în Marea Britanie, a fost importat şi în ţara noastră, de o televiziune naţională. Chiar dacă această competiţie menită să promoveze talentele vocale va debuta abia în toamnă, preselecţiile avut deja loc.

Vivian Preşmereanu (20 de ani) şi Rareş Bilcea (21 de ani) din Braşov, care alcătuiesc trupa „R.O.E." (Revolution of Evolution), s-au grăbit să participe la prima preselecţie, care a avut loc la Cluj-Napoca. „Am ales Clujul pentru că acolo sunt la facultate şi cunosc oraşul. În plus, preselecţiile pentru «Românii au talent» le-am pierdut, aşa că la acest show ne-am înscris din timp", a explicat Rareş Bilcea.

Povestea trupei „R.O.E."

Vivian şi Rareş se cunosc de aproape şapte ani, dar cântă doar de un an împreună. Pasionaţi de muzică încă din copilărie, cei doi şi-au unit forţele şi au format trupa „R.O.E.". Rareş a absolvit Liceul de Muzică din Braşov, secţia Vioară şi studii teoretice şi este student în anul II la Academia de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca. Vivian însă, din cauza unor probleme de familie, a absolvit doar opt clase, dar este hotărât să urmeze un liceu şi poate chiar o facultate. În ciuda faptului că nu au mai participat până acum la competiţii atât de mari, băieţii sunt încrezători în talentul lor şi speră să facă o impresie bună în concurs.

Goana după 200.000 de euro

Fiind convinşi de aptitudinile lor vocale, Vivian şi Rareş sunt încrezători în ceea ce urmează. Ei s-au înscris în concurs nu doar pentru că pot deveni cunoscuţi, ci şi pentru a câştiga 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit, în prezent, de un show de acest gen din România.

Băieţii s-au numărat printre cei peste 1.000 de participanţi şi s-au aflat la Cluj pentru două zile. Fiindcă au dovedit că au voce, în prima zi, cei doi au trecut de faza preliminară a audiţiilor, iar în cea de-a doua zi s-au prezentat bine în faţa juriului. „Avem un stil diferit faţă de alţi concurenţi. Noi cântăm pe două voci, nu liniar. Pentru asta am şi fost apreciaţi", a spus Vivian.

Cei doi tineri braşoveni au fost aleşi pentru concurs. La începutul săptămânii, în urma audiţiei cu juriul emisiunii, cei doi au primit trei de „Da". Show-ul „X Factor" va debuta pe postul Antena 1 din această toamnă, iar moderatorii concursului vor fi Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite