Doi braşoveni au fost tâlhăriţi în plină stradă de nişte necunoscuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indivizii şi-au agresat victimele, apoi le-au furat un telefon mobil şi un ceas. Una dintre fapte a fost comisă în Săcele, iar cealaltă în Braşov.

Tâlhăria din Săcele a fost comisă aseară, în jurul orei 19.40, când un localnic a fost acostat de doi indivizi necunoscuţi, pe strada Rodnei. Agresorii i-au smuls victimei telefonul mobil şi au dispărut. Ei au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei. Cei doi sunt un tânăr de 18 ani, care a şi fost reţinut, şi un băiat de 17 ani. Acesta din urmă are probleme psihice şi va fi expertizat pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când a comis fapta.

Cea de-a doua agresiune s-a petrecut ieri dimineaţă, în Braşov. Victima, un bărbat de 39 de ani, se deplasa pe strada Barbu Lăutaru când a fost agresat, din senin, de doi tineri. Aceştia l-au lovit pe bărbat cu o sticlă în cap, l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, apoi i-au furat un ceas, marca Orient. Victima a sunat imediat la Poliţie şi le-a dat oamenilor legii şi semnalmentele agresorilor. Ei au fost prinşi în scurt timp în zona străzilor Zorilor şi Sitarului. Ceasul a fost recuperat, iar suspecţii, de 19 şi 22 de ani, din Braşov, au fost reţinuţi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite