Doi braşoveni au fost tâlhăriţi, sub ameninţarea unui cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.30, pe Bulevardul Victoriei din Braşov. Victimele sunt doi bărbaţi, în vârstă de 38 şi 45 de ani.

Acestea le-au povestit poliţiştilor că au fost atacate, din senin, de trei tineri, care le-au cerut bani. Fiindcă nu au vrut să le dea niciun leu, atacatorii i-au ameninţat pe cei doi bărbaţi cu un cuţit şi apoi i-au deposedat, prin violenţă, de 60 de lei. După comiterea faptei, agresorii s-au îndreptat spre un restaurantul de lângă Gara Braşov, unde au fost prinşi de poliţişti.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiștii Biroului Investigații Criminale Brașov, împreună cu patrula de jandarmi, la scurt timp de  la sesizare, în zona unui restaurant de lânga Gara Centrală Brașov, au fost identificați și reținuți suspecții din acest caz, B.Anton,32 ani,G.Attila,27 ani și P.Ionel,23 ani. Ei vor fi prezentați, azi, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite