Doi braşoveni, care fugeau de puşcărie, au fost prinşi şi încarceraţi la Penitenciarul Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi braşoveni au fost încarceraţi în Penitenciarul Codlea Foto: arhivă
Cei doi braşoveni au fost încarceraţi în Penitenciarul Codlea Foto: arhivă

Bărbaţii fuseseră deja condamnaţi de către instanţele braşovene, dar se sustrăgeau executării pedepsei. În urma unei acţiuni de amploare a poliţiştilor, ei au fost prinşi şi trimişi la puşcărie.

Cei doi condamnaţi au fost prinşi în urmă cu două zile. Primul care a picat în plasa poliţiştilor a fost Dorinel Jinga, de 32 de ani. Bărbatul, condamnat la 2 ani şi 10 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost prins pe B-dul Iuliu Maniu din Braşov.  Al doilea condamnat, Gheorghe Arcuşan, de 29 de ani, condamnat la 3 ani pentru furt calificat, a fost găsit într-o locuinţă din Râşnov. Ambii au fost încarceraţi la Penitenciarul Codlea.

Poliţiştii au găsit şi un minor de 16 ani, care dispăruse de la domiciliu. „În data de 07.10.2010, la ora 01.40, o patrulă a Poliției Săcele l-a depistat, în timp ce se deplasa pe jos, pe Bulevardul  George  Moroianu, pe M.Darius,16 ani, dispărut din data de 01.10.2010, de la domiciliul său din Făgăraș. Minorul a fost reîncredințat familiei de către polițiști", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite