Doi bătrâni au fost găsiţi morţi în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârstnicii, sot şi soţie, nu mai fuseseră văzuţi de ceva vreme, iar din apartamentul lor venea un miros puternic de putrefacţie.

Pentru că nu au mai putut suporta mirosul înţepător, vecinii au chemat Poliţia. Un echipaj al Secţiei 3 s-a deplasat imediat pe B-dul Victoriei nr. 11. Fiindcă uşa apartamentului celor doi bătrâni era încuiată, a fost nevoie de ajutorul pompierilor, care au intrat prin geamul de la balcon şi au deschis uşa.

În momentul în care poliţiştii au intrat în casă, au găsit-o pe Virginia N., de 80, moartă în pat, într-unul din dormitoare.  Soţul ei, Ene N., de 74 de ani, era mort în celălalt dormitor al locuinţei. Ambele cadavre erau în stare de putrefacţie. Poliţiştii spun că nu au descoperit în apartament urme de răvăşire şi cred că bătrânii au murit din cauze naturale. 

Cu ocazia verificărilor s-a mai stabilit faptul că persoanele decedate sufereau de diverse boli şi cel mai probabil şi de afecţiuni psihice. De asemenea, aceştia erau cunoscuţi de către vecini ca şi mari consumatori de băuturi alcoolice. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Braşov, in vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei reale a decesului", se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite