Braşov: Doi poliţişti şi un jandarm, bătuţi până la sânge de un scandalagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti de la Secţia 3 şi un jandarm s-au ales cu o bătaie zdravănă şi cu hainele rupte după ce individul pe care intenţionau să-l legitimeze i-a bătut. Vecinii spun că agresorul că este un individ slăbuţ şi nu foarte înalt, astfel încât nu îşi explică cum a doborât trei oameni.

Oamenii legii au fost agresaţi în urmă cu două nopţi, în scara unui bloc de garsoniere de pe strada General Mociulschi din cartierul Tractorul. Două echipe mixte, formate din doi poliţişti şi doi jandarmi, au fost chemate să intervină pentru a aplana un scandal izbucnit între doi soţi. Se pare că aceştia sunt în prag de divorţ şi scandalurile în familie erau destul de dese. În noaptea de 19 spre 20 iulie, pe la ora 03.00, din apartamentul soţilor, situat la etajul 2, s-a auzit gălăgie şi ţipetele femeii. „Urla de zici că o tăia cineva în bucăţi. Am auzit apoi nişte voci, dar mai multe nu ştiu”, spune o vecină de palier, Elena Manea. Vecinii care locuiesc vizavi spun că nu au auzit gălăgie pe palier, însă la etajul 1 a apărut o baltă de sânge, iar unul dintre poliţiştii agresaţi a fost auzit gemând de durere. „Eu habar nu am avut ce s-a întâmplat. M-am întâlnit ieri cu vecina, când am ieşit să îmi iau ceva din dulap. Ea m-a întrebat dacă s-a auzit vreun scandal şi mi-a povestit că fostul soţ o caută şi nu o lasă deloc în pace. Ştiu că au împreună un băiat de 16 ani”, spune vecina de vizavi, Valeria Ciumală.

Liber ca pasărea cerului

Femeia nu îşi explică cum un individ atât de slăbuţ ca vecinul ei a reuşit să bată trei bărbaţi. „El nu este un tip solid. Dimpotrivă, e destul de slăbuţ şi are în jur de 1,70 m înălţime. Nu ştiu cum i-a putut pune la pământ pe poliţişti. Păi pe unul dintre ei l-am auzit gemând de durere, iar jos, la etajul 1, pe casa scării era o baltă de sânge. Acum văd că au spălat-o”, susţine Valeria Ciumală. Agresorul a fost imobilizat de oamenii legii şi dus la poliţie. El a fost audiat şi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. „S-a stabilit că cele două echipe mixte s-au deplasat la faţa locului pentru a aplana un conflict, în urma unui apel primit la 112. Persoanei în cauză i s-a cerut să meargă la secţia de poliţie, dar a refuzat şi i-a agresat pe doi poliţişti şi un jandarm, rupându-le şi echipamentele. Suspectul în cauză a fost reţinut 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, dar s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, procurorul Felicia Vlad.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite