Braşov: Doi tineri au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Doi tineri au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon
Braşov: Doi tineri au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

Şoc pentru proprietarul unui apartament din Braşov. Azi dimineaţă şi-a găsit prietenul, şi pe iubita acestuia, morţi, chiar în locuinţa lui, din casa parohială a Bisericii Sfântul Nicoale.

A sunat imediat după ajutor însă medicii de la SMURD nu au putut decât să constate decesul tinerilor. Din primele cercetări se pare că Eugen Prişcu, de 24 de ani, şi Elena Petre, de 20 de ani, s-au intoxicat cu monixid de carbon.

Cei doi petrecuseră azi-noapte într-un bar, iar spre dimineaţă s-au dus să se odihnească acasă la un amic. Gazda a dormit într-o cameră separată, iar azi dimineaţă şi-a găsit prietenii morţi în dormitorul alăturat. Se pare că supapa convectorului din camera celor doi s-a blocat, iar gazele arse nu au mai fost evacuate. Cei doi s-au intoxicat în somn cu monoxidul de carbon din încăpere.

„Nu este o problemă la instalaţia de gaz metan, ci este vorba despre gaze arse neevacuate de la convector“, a explicat unul dintre membrii echipei de intervenţie de la GDF Suez Energy, care a sosit de urgenţă la locul tragediei.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri se cunocuseră în urmă cu două zile. Elena Petre era din comuna Teişani, judeţul Prahova şi era studentă la Universitatea Transilvania din Braşov. Eugen era şcheian, şi era june în gruparea Roşiorilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite