Doctoriţa dispărută din Făgăraş a fost găsită moartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nora Draghiciu a dispărut anul trecut
Nora Draghiciu a dispărut anul trecut

Trupul neînsufleţit al Norei Drăghiciu (48 de ani) a fost găsit, după trei luni de la dispariţie, în aval de barajul hidrocentralei Avrig, judeţul Sibiu.

Chiar în urmă cu câteva zile, pompierii au reluat căutările pe cursul râului Olt, dar femeia nu a fost de găsit. Cei care au dat de ea au fost poliţiştii din Sibiu. Din păcate, femeia nu mai era în viaţă.

„În urma verificărilor efectuate de poliţiştii sibieni, împreună cu colegi de la Poliţia municipiului Făgăraş, s-a stabilit identitatea persoanei decedate, Drăghiciu Corina Nora, 48 ani, din Făgăraş,dispărută de la domiciliu din data de 19.12.2011. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Sibiu pentru necropsiere, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs decesul", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Corina Nora Drăghiciu era medic pediatru, medic de familie şi mamă a două fete. Drama familiei Drăghiciu a început din primavara anului trecut, când Corina a fost diagnostică cu leucemie. De atunci medicul a intrat în depresie, pe de o parte din cauza bolii, dar şi din cauza tratamentului foarte puternic. În ultima vreme, aceasta urma şi un tratament antidepresiv. În data de 19 decembrie 2011, femeia a plecat de-acasă şi de-atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de ea.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite