Citeşte aici unde te poţi distra în cluburile din Braşov, în weekend!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un concert incendiar susţinut de Corina, o  petrecere cu dj şi recitalul live al celor din Taraful de la Clejani sunt surprizele pregătite de cluburile din oraş.  

Aşa cum i-a obişnuit pe tinerii petrecăreţi, Kasho Braşov le oferă, şi săptămâna aceasta, o nouă surpriză. De data aceasta, cea care va încălzi atmosfera, sâmbătă seară, va fi Corina. Solista şi-a câştigat încet şi sigur, în opt ani de carieră, un statut binemeritat în peisajul muzical autohton. Chiar dacă a absolvit două facultăţi, ASE şi Facultatea de Drept din Bucureşti, visul de a deveni cântăreaţă a urmărit-o mereu. Albumul de debut al Corinei „Noi doi" a surprins pe toată lumea cu prospetimea şi sound-ul lui. Ca să aveţi acces la distracţie trebuie să plătiţi 20 de lei.

Dacă este vineri, atunci Glam-Glam petrece! Basarabian party vă oferă preţuri speciale la băutură. Biletul de intrare costă doar zece lei.

Taraf şi DJ în Bamboo

Diseară, sunteţi invitaţi să vă distraţi alături de MC Adi Mihili şi DJ Robert Georgescu, în Bamboo Braşov. La cea mai tare petrecere vor lua parte şi cei din trupa Sensor, care au 11 ani de experienţă în industria muzicală românească. Trupa Sensor este cunoscută atât în ţară cât şi în străinătate pentru spectacolele aparte pe care le oferă, care îmbină muzica, teatrul, pantomima şi dansul, precum şi datorită abordărilor originale ale unor stiluri precum drum&bass, hip-hop, jazz, funk şi latino.

Distracţia din Bamboo Braşov va continua şi mâine. Taraful din Clejani va susţine un concert live, iar melodiile „Bordeiaş", „Dragoste de la Clejani", „Dale don Dale", „Lume, lume", vor face senzaţie la o adevărată „petrecere de fiţe".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite