Braşov: Distracţie totală la Moto Party 2009, la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Distracţie totală la Moto Party 2009, la Râşnov
Braşov: Distracţie totală la Moto Party 2009, la Râşnov

Peste 1.000 de motociclişti, din toate colţurile ţării sunt aşteptaţi, la Râşnov. De astăzi şi până duminică, în campingul „Cetatea Râşnov“ se desfăşoară ce-a de-a doua întâlnire moto organizată de clubul braşovean Kronstadt Bikers.

„Moto Party 2009 reprezintă, pentru noi, un prilej de a ne regăsi cu prietenii din ţară şi să readucem unitatea în comunitatea moto, unitate ce exista în urmă cu câţiva ani şi care tinde să se piardă acum. Motto-ul nostru e «Un cerc de prieteni nu se face cu compasul»“, ne-a declarat Răzvan Florică, unul dintre organizatori.

Participanţii la eveniment trebuie să plătească o taxă modică de 20 de lei dacă ajung de astăzi, sau 15 lei dacă ajung în camping numai de sâmbătă. Cei care nu au avut norocul să mai găsească loc la una dintre cele 30 de căsuţe existente, îşi pot monta corturile pe spaţiul special amenajat pentru acest lucru.

Motocicliştii vor avea parte şi de concursuri de tras funia, de tricouri ude, de băut bere cu paiul şi chiar de karaoke. Mâncarea va fi asigurată de comercianţi şi nu vor lipsi nici gulaşul, fripturile şi mititeii. Pentru sâmbătă seara, organizatorii au pregătit şi un foc de tabără, de câţiva metri înălţime.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite