Braşov: Distracţie de Halloween şi în Castelul Groazei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Distracţie de Halloween şi în Castelul Groazei
Braşov: Distracţie de Halloween şi în Castelul Groazei

În această seară, pe lângă evenimentele organizate la Castelul Bran, turiştii pot petrece Haloween-ul şi la Castelul Groazei. Aici petrecerea va începe la ora 20.00, iar intrarea costă 15 pentru o persoană.

În aceşti bani este inclus un cocktail cu suc de roşii, un suc sau un vin fiert. Pentru ca petrecerea să fie cât mai interesantă, organizatorii vă vor provoca la tot felul de concursuri cu premii. „Dacă turiştii nu au costume îşi pot face o mască pictată pe faţă contra sumei de 10-15 lei“, a declarat Sabin Varză, marketing manager Castelul Groazei. Distracţia va atinge cote maxime la miezul nopţii, când vor avea loc defilarea fantomelor şi dansurile vampirilor. Apoi va urma un program de discotecă. 

Cazare la preţuri rezonabile
Turiştii care ajung la Bran şi doresc să petreacă sfârşitul de săptămână într-o pensiune vor trebui să scoată din buzunar în jur de 90 lei pentru o cameră. Cei care  optează pentru toate cele trei mese pe zi vor plăti în plus 60 de lei sau între 15-20 de lei micul dejun şi 20-30 de lei cina, în funcţie de pensiune.

CE SURPRIZE AU PREGĂTIT ADMINISTRATORII CASTELULUI BRAN PENTRU SEARA DE HALLOWEEN CITIŢI ÎN:


Dracula aşteaptă turiştii de Haloween, la Castelul Bran, cu vin de colecţie

CARE SUNT CLUBURILE BRAŞOVENE ÎN CARE VĂ PUTEŢI PETRECE SEARA DE HALLOWEEN CITIŢI ÎN:

Braşov: Halloween Party, în cluburile braşovene

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite