Braşov: „Discuţii despre eleganţă şi stil“, la Okian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: „Discuţii despre eleganţă şi stil“, la Okian
Braşov: „Discuţii despre eleganţă şi stil“, la Okian

În această seară, de la ora 18.00, la Librăria Okian va avea loc un seminar care abordează, într-o manieră elegantă, afişarea, atitudinea şi comportamentul unei femei în societate.  

Orice femeie acordă o importanţă deosebită comportamentului şi ţinutei cu care se afişează în faţa celorlalţi, dorind să arate cât mai bine. De aceea, ea trebuie să fie bine informată cu privire la micile secrete care o vor face sclipitoare.

Librăria Okian a pregătit pentru braşovence un program în cadrul căruia să înveţe tot ceea ce este nevoie pentru a fi frumoase. Proiectul „Discuţii despre eleganţă şi stil“ se adresează tuturor doamenlor şi domnişoarelor interesate de aspectul exterior şi de conturarea încrederii în sine. El se va desfăşura, până  pe 26 martie anul viitor,  pe parcursul a şase întâlniri. În cadrul acestora se vor aborda subiectele variate despre problemele cu care femeile se confruntă în viaţa de zi cu zi. Vor fi discuţii despre vestimentaţie, bune maniere, cosmetică, machiaj, dar şi despre psihologia femeii. Fiecare sesiune va ţine 160 minute şi va avea loc în ultima vineri a fiecărei luni. Pentru fiecare temă vor fi invitaţi câte un specialist sau o persoană avizată în subiectul abordat, care va susţine discuţia şi va răspunde întrebărilor participantelor. La o şedintă pot participa maxim 40 de persoane, iar taxa de intrare este de 30 lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite