Braşov: Direcţia 5 îi acuză pe cei de la Sistem de play-back!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Direcţia 5 îi acuză pe cei de la Sistem de play-back!
Braşov: Direcţia 5 îi acuză pe cei de la Sistem de play-back!

Membrii trupei i-au acuzat pe băieţii de la Sistem că „păcălesc“ audienţa cu prestaţii play-back şi că mimează că bat în butoaie. Timp de 75 de minute Direcţia 5 va susţine un recital incendiar, cu piese vechi şi noi şi speră să egaleze presaţia de aseară a trupei Holograf.

Direcţia 5 va deschide recitalul de la Cerbul de Aur exact ca în tinereţe, cu piese din perioada 1991-2009. Primele acorduri ale artiştilor vor răsuna pe piesa „Indianca“, una dintre primele creaţii ale formaţiei. Seara va continua cu piesele celebre ale Direcţiei 5, dar şi cu un single pregătit de băieţi în această vară „Inima mea e topită de a ta“, pentru care pregătesc un videoclip în care va apărea prietena toboşarului Marius Keseri.  „Participarea la Cerb este un moment foarte bun pentru noi, mai ales că până în acest moment nu au fost artişti români care să închidă serile de festival. Se pare că le-a venit rândul românilor“, a spus Marian Ionescu, basistul trupei.

Un nou album în octombrie

Acesta a adăugat că pe 22 octombrie vor lansa un album la Sala Polivalentă din Bucureşti, care va fi intitulat „Direcţia 5, live în studio“. „Acest album este un concept de-al nostru şi a plecat de la întrebările pe care ni le-am pus vizavi de cum ar fi dacă fanii noştrii ar asculta piesele noastre în formă virgină, aşa cum le înregistrăm în studio, fără cosmetizările ulterioare“, a mai spus Marian Ionescu.

Ionescu a criticat play-back-ul Sistem

El a atras atenţia şi faţă de play-back-ul pe care l-a făcut trupa Sistem în deschiderea Festivalului Cerbul de Aur. „Păcăleala e păcăleală, dar să nu fie păcăleală în culori, aşa cum e cea a celor de la Sistem“, a spus, glumind ironic, basistul.

Mâine cântă „Vama“


Cea de-a patra seară a Cerbului de Aur va fi încheiată de recitalul incendiar  susţinut de trupa „Vama“, denumit „The Vama – show“. Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - chitara, Raul Kusak - clape, Lucian (Clopo) Cioarga - tobe, Dan (Prepe) Opris – bass, într-un cuvânt Vama, concertează mâine seară.

Ultimii concurenţi

În această seară, dedicată rock-ului, pe scenă va fi prezentat un nou show special, pregătit de trupa Sistem, după care, pe scenă vor urca ultimii 9 concurenţi. Claudia Faniello – Malta, Emin Hasan – Azerbaidjan, Glen Vella – Malta, Laura – Finlanda, Ori Piaf – Israel, Nadine – România, Orlin Pavlov – Bulgaria, Antonino – Italia şi Pasha – Moldova sunt ultimele nume care vor încerca să plece acasă cu trofeul festivalului.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite