Braşov: Dinamoviştii s-au antrenat cu suporteri, la Braşov (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dinamoviştii s-au antrenat cu suporteri, la Braşov (GALERIE FOTO)
Braşov: Dinamoviştii s-au antrenat cu suporteri, la Braşov (GALERIE FOTO)

Delegaţia echipei Dinamo a ajuns în această dimineaţă în oraşul de la poalele Tâmpei, urmând ca mâine, de la ora 18.00, să întâlnească pe FC Braşov, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I. VEDEŢI AICI PRIMUL ANTRENAMENT AL DINAMOVIŞTILOR

La Braşov nu au făcut deplasarea Dragoş Grigore şi Laurenţiu Rus, ambii fiind lăsaţi la Dinamo II. Totodată, Florin Bratu şi Marius Niculae sunt incomplet refăcuţi şi au rămas la Bucureşti. Primul antrenament al dinamoviştilor la Braşov a început în jurul orei 17.00, pe Stadionul „Carpaţi“ şi a durat circa trei sferturi de oră, primele 15 minute fiind deschise presei.

În prima parte a şedinţei de pregătire, antrenorul Ion Marin şi-a urmărit jucătorii de pe margine, „alb-roşii“ efectuând câteva mişcări de încălzire. Directorul sportiv al bucureştenilor, Ionel Ganea, s-a pregătit cot la cot cu jucătorii, sub comanda lui „Săpăligă“. La antrenamentul „câinilor“ au luat parte şi câţiva suporteri ai echipei din şoseaua Ştefan cel Mare, care au primit autografe din partea dinamoviştilor.

Înaintea şedinţei de pregătire, Ion Marin a vorbit despre partida de mâine: „Este un meci foarte important pentru că cele trei puncte puse în joc ar apropia pe Dinamo de plutonul fruntaş. Mai este important şi pentru că s-ar crea o rivalitate extraordinară, mai ales din cauza faptului că, în campionatul precedent, Dinamo a pierdut şase puncte din şase cu FC Braşov. Ca să obţinem victoria avem nevoie de o concentrare maximă pe tot parcursul jocului, de un angajament dus până la epuizare, de maturitate şi nu în ultimul rând, de luciditate“, a precizat „Săpăligă“. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite