Braşov: Dinu Gheorghe: "Mihai Roman va fi apt pentru partida cu Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dinu Gheorghe: "Mihai Roman va fi apt pentru partida cu Dinamo"
Braşov: Dinu Gheorghe: "Mihai Roman va fi apt pentru partida cu Dinamo"

În prologul etapei a IX-a a Ligii I la fotbal, preşedintele echipei FC Braşov, Dinu Gheorghe, a prefaţat la Digi Sport întâlnirea de la ora 16.00, când "stegarii" vor întâlni, la Galaţi, pe Oţelul.

După două partide în care au obţinut un singur punct din duelurile cu CFR Cluj şi Steaua, FC Braşov are o misiune extrem de grea în deplasarea de la Galaţi. Oţelul nu a câştigat în acest sezon niciun meci pe propriul teren, fiind învinşi de Gaz Metan, Urziceni şi Steaua. Tocmai acest aspect îl îngrijorează pe preşedintele braşovenilor.

"Avem meci greu în compania unei echipe care a pus probleme pe propriul teren în ultimii ani fiecărui adversar. Chiar dacă nu au avut o evoluţie bună acasă în acest debut de stagiune, sunt convins că Dorinel Munteanu şi-a motivat jucătorii şi vor face tot posibilul să obţină primul succes. Vor da totul pe teren şi de aceea cred că vom avea viaţă grea. Însă, Braşovul merge la victorie în fiecare etapă şi vom ataca din start fiindcă avem mare nevoie de cele trei puncte. Sper să fim mai atenţi la finalizare şi să o băgăm în aţe", a precizat Dinu Gheorghe la Fanatik Show.

Cât despre starea de sănătate a lui Mihai Roman, cel care stă pe tuşă de aproape două luni, "Vamă" a completat: "El va reintra în programul normal de pregătire al echipei la începutul săptămânii viitoare. Se va antrena la capacitate maximă, iar în cazul în care nu va resimţi nicio durere, atunci va reveni pe teren în duelul de peste două săptămâni, atunci când vom întâlni acasă pe Dinamo".

Până în acest moment în tribunele stadionului din Galaţi sunt circa 500 de spectatori.

Echipele de start:

Oţelul: Kolev - Râpă, Costin, Jelev, Ilie - Neagu, Giurgiu - Viglianti, Paraschiv, Sălăgeanu - Axente

Antrenor: Dorinel Munteanu

FC Braşov: Coman - Rui Duarte, Abrudan, Nuno Diogo, Ezequias - Voicu, Grigore, Ilyes, Cătălin Munteanu - Zaharia, Sburlea

Antrenor:
Viorel Moldovan

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite