Braşov: Cristi Oros (FC Braşov): „Putem învinge pe Dinamo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov continuă seria meciurilor puternice, „stegarii“ urmând să întâlnească duminică seara, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului“, pe Dinamo.

Fundaşul grupării FC Braşov, Cristian Oros, a declarat, joi, că gruparea de sub Tâmpa nu porneşte cu şansa a doua în meciul cu Dinamo, mai ales că ardelenii nu au suferit nicio înfrângere pe teren propriu de la revenirea în Liga I.

Ne dorim să câştigăm meciul cu Dinamo pentru că vrem să rămânem între primele locuri. Vom întalni o echipă bună a campionatului, însa nici noi nu suntem mai prejos. Nu ştiu dacă este un avantaj pentru noi faptul că în sezonul trecut i-am învins de două ori pe dinamovişti. Duminică va fi un alt meci şi ne vom bate pentru cele trei puncte. Dacă ne vom impune jocul, sunt convins că putem câştiga fără probleme. Vom avea susţinerea fanilor şi să nu uităm că pe teren propriu suntem invincibili“, a spus Cristi Oros pentru site-ul oficial al clubului.

Totodată, oficialii clubului FC Braşov au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, preţul acestora variind între 30 de lei (peluze) şi 150 de lei (fotolii).

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite