„Câinii roşii“, pe picior de egalitate cu o echipă de liga a treia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicală susţinută, sâmbătă, pe stadionul Metrom din Braşov, în faţa formaţiei Unirea Tărlungeni, ocupanta locului 15 în seria a treia a Ligii a III-a.

Confruntarea, care s-a desfăşurat pe un ger pătrunzător, a reprezentat un adevărat test de rezistenţă fizică.  „Alb-roşii" au evoluat pe un teren greu, acoperit în totalitate de zăpadă, fotbaliştii fiind puşi în situaţii stânjenitoare din cauza nămeţilor.

image

Antrenorul Cornel Ţălnar a început partida în următoarea formulă:

Dolha - Scarlatache, L.Goian, Moţi, Pulhac - Alexe, L.Rus, Mărgăritescu, Torje - M.Niculae, Andrei Cristea.

image

În repriza secundă au evoluat:

Cr. Munteanu - Molinero, Oltean (Toc), Grigore, Crăciun - Diabate, Daminuţă, Zicu, Păun - L. Ganea, Cl. Niculescu.

Pe parcursul partidei, tehnicianul a rulat toţi componenţii lotului, cu excepţia jucătorilor Florin Bratu şi Adrian Cristea, care au fost menajaţi.

În minutul 40 al partidei, mijlocaşul Andrei Mărgăritescu a părăsit terenul în urma unei accidentări, fiind înlocuit cu Ze Diabate.

image

La finalul partidei, portarul Cristi Munteanu a declarat că partida a fost un test util şi a acuzat starea precară a gazonului.

A fost greu, de zece ani nu am mai văzut un aşa teren îngheţat şi greu. Una peste alta însă, a fost un test util, după zece zile de antrenamente în care s-a pus preţ pe pregătirea fizică. Este bine că am avut programat şi joc amical, pentru că ne lipsea mingea", a spus fotbalistul.

image

Dinamo va susţine, duminică, de la ora 11.30, la Râşnov, ultimul meci amical din actualul stagiu de pregătire, în compania echipei FC Râşnov, din liga a IV-a.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite