Din decembrie vom circula cu autobuze noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzele vor veni până în luna decembrie Foto.arhivă
Autobuzele vor veni până în luna decembrie Foto.arhivă

Cele 15 autobuze pe care Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov le-a achiziţionat în urmă cu puţin timp vor începe să fie livrate începând cu luna decembrie.

Autobuzele vor fi livrate în loturi de câte cinci, astfel că în cursul lunii ianuarie toate vor ajunge la Braşov. „După ce toate formalităţile vor fi încheiate vom stabili pe ce rute vor circula aceste autobuze", a declarat purtătorului de cuvânt al RAT Braşov, Silviu Ştefan, citat de www.bzb.ro.

Autobuzele achiziţionate până acum sunt marca BMC, modelul SLF M32 320 ProCity. Cele 15 autobuze care vor veni au o capacitate de 101 locuri, dintre care 27 pe scaune, şi sunt în întregime cu podea joasă, fără trepte, având un sistem de înclinare la bordură. „Pentru a asigura condiţii civilizate de transport persoanelor cu dizabilităţi şi a celor care sunt însoţite de copii în cărucior, RAT a achiziţionat autobuze ce sunt prevăzute la uşa din mijloc cu o rampă mecanică pentru accesul cărucioarelor",a mai declarat Silviu Ştefan pentru sursa citată.

Autobuzele au o perioadă de garanţie de 36 de luni sau 200.000 de km, pentru elementele de caroserie acordându-se o perioadă de garanţie de 10 ani.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite