Braşov: Dan Diaconescu, principalul „vinovat” în cazul Elodia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dan Diaconescu, principalul „vinovat” în cazul Elodia
Braşov: Dan Diaconescu, principalul „vinovat” în cazul Elodia

Timp de mai bine de patru ore, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Braşov i-au audiat pe martorii procesului în care poliţistul Cristian Cioacă este acuzat de spargerea căsuţei de e-mail a soţiei sale, avocata dispărută Elodia Ghinescu. Unul dintre martorii citaţi a fost prezentatorul de televiziune Dan Diaconescu.

Mai citeşte şi:
Braşov: Cioacă s-a amuzat copios în timpul procesului în care este acuzat de furt electronic

Acesta a delcarat la ieşirea din sala de judecată că a devenit unul dintre principalii suspecţi în acest caz, respectiv că este ţinta ambelor părţi implicate în proces, atât a familiei Ghinescu, cât şi a lui Cristian Cioacă.

„Am înţeles că doamna Ghinescu, nu a avut cuvinte tocmai bune la adresa mea, dar în faţă mi-a vorbit frumos, ca de altfel şi domnul Cioacă”, a precizat Dan Diaconescu. Acesta a mai spus că nici el şi nici altă persoană din televiziunea pe care o reprezintă nu au avut vreo implicare în spargerea căsuţei de e-mail a Elodiei Ghinescu.

Mailurile ne-au fost trimise, nu le-am cerut noi. Eu am dat publicităţii doar 10% dintre ele, restul au apărut în alte publicaţii şi astăzi am aflat şi eu că de fapt o colegă de-a mea le-a şterpelit şi a motivat acest lucru prin faptul că este pentru binele cazului”, a explicat Diaconescu.

Potrivit anchetatorilor, Cioacă ar fi luat legătura cu hacker-ul care l-a ajutat să spargă e-mail-ul Elodiei prin intermediul prezentatorului, acesta fiind motivul pentru care Dan Diaconescu a fost citat ca martor în proces.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite