Braşov: Dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Codlea
Braşov: Dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Codlea

Bărbatul din Codlea, găsit fără suflare, vinerea trecută, în parcarea blocului în care locuia, a fost omorât. Aceasta este concluzia anchetatorilor după ce a autopsia a stabilit că victima a fost bătută cu bestialitate. Poliţiştii au reuşit să îi prindă şi pe criminali. Este vorba despre patru tineri din Vlădeni.

Cercetările au scos la iveală că Vasile Domnişoru, de 35 de ani, a fost bătut joi seara. În acea zi, bărbatul s-a dus în Vlădeni, să îşi viziteze soţia şi cei trei copii ai săi. Era în jurul orei 23.00. O oră mai târziu, victima era luată la bătaie de doi indivizi, exact în curtea casei unde locuieşte soţia şi socrii săi. Timp de cinci ore, Vasile Domnişoru a fost bătut cu bestialitate, apoi închis în beciul casei. Agresorii au chemat în ajutor încă doi amici şi au transportat victima cu o maşină în Codlea, unde au abandonat-o în parcarea blocului în care locuia. Poliţiştii spun că Vasile Domnişoru încă mai trăia cînd a fost dat jos din maşină, decesul producându-se în parcare.

A avut o moarte violentă

Autopsia efectuată sâmbătă a stabilit că victima a fost bătută crunt. Cele mai multe lovituri le-a primit în ficat. „Decesul a fost cauzat de hemoragia internă masivă, consecutivă unor politraumatisme toraco-abdominale severe, inclusiv ruptură de ficat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Alina Popescu. Anchetatorii au reuşit să dea de urma agresorilor. “În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi suspecţii în acest caz, M.Ionuţ, 26 ani, P.Mihai, 19 ani, M.Răzvan, 20 ani şi P.Mihai, 35 ani, toţi din Vlădeni. Ultimii doi au fost reţinuţi în data de 11.07.2009, ulterior instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a lui P.Mihai şi interdicţia părăsirii localităţii pentru M.Răzvan. Cercetările continuă pentru prinderea şi tragerea la răspundere penală a celorlalţi doi suspecţi,care au dispărut de la domiciliile lor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi lipsire de libertate in mod ilegal”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.


Citiţi povestea crimei aici

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite