Braşov: Dezamăgire la mitingul aviatic de la Ghimbav (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dezamăgire la mitingul aviatic de la Ghimbav (UPDATE)
Braşov: Dezamăgire la mitingul aviatic de la Ghimbav (UPDATE)

Spectacolul aviatic „TransilvAero Show”, de la Ghimbav, anunţat cu mult fast pentru acest weekend, dezamăgeşte, de la un moment la altul deoarece show-ul a fost amânat, iar cei doi campioni s-au lăsat aşteptaţi.

După ce curioşii, dar şi pasionaţii, care s-au adunat în număr de peste 1.000 la Ghimbav, au aşteptat mai bine de o oră începerea spectacolului, întârziat din cauza ipsei de vizibilitate, aceştia au mai suferit o nouă dezamăgire. Cei doi campioni mondiali din Ungaria, Peter Besenyi şi Veres Zoltan, din Ungaria, se lasă aşteptaţi. Până la această oră ei nu au ajuns pe aerodromul „Mircea Zorileanu”, de la Ghimbav, deşi numele lor au reprezentat un atu pentru organizatori.
Totuşi, pentru pasionaţi au fost pregătite concursuri de aeromodele, salturi ale paraşutiştilor de la „Total Air” şi Aeroclubul României, motodeltaplane, un gyrocopter, elicoptere şi un balon cu aer cald.

În cele două zile, publicul poate participa la concertele susţinute de formaţiile Juke Box şi Mandinga. Organizatorii speră ca vremea să îi ajute şi să poată ca mâine să respecte programul, care ar trebui să înceapă la ora 10.00.

Citiţi aici de ce a întârziat startul spectacolului aerian
.

Vedeţi aici filmul de prezentare a evenimentului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite