Deţinuţii de la Codlea participă la “Let’s do it, Romania!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astfel, în data de 12 mai 2012, începând cu ora 09.00, 20 de persoane private de libertate din regim deschis, vor participa, în calitate de voluntari, la activităţi de ecologizare şi igienizare în municipiul Codlea.

La nivel national, aproximativ 700 persoane private de libertate, dintre care 82 de minori şi tineri, din unităţile penitenciare din ţară vor participa, în calitate de voluntari, la activităţi de ecologizare şi igienizare a zonelor limitrofe penitenciarelor. Persoanele private de libertate implicate în aceste activităţi îşi execută pedeapsa privativă de libertate în regimul deschis şi semideschis. Lor li se vor alătura şi cadre de la penitenciare, precum şi 100 de elevi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare.

Anul trecut, în proiectul „Let's do it, Romania!" au participat, din partea sistemului penitenciar, în calitate de voluntari, peste 850 de persoane private de libertate, încadrate la regimul deschis şi la regimul semideschis, din 37 de penitenciare din România. De asemenea, aproximativ  20 de angajaţi ai administraţiei penitenciare au participat, ca voluntari, în cadrul acestui proiect.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite