Depozit de lucruri furate, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bijuteriile au fost furate de la cunoscuţi (Foto arhivă)
Bijuteriile au fost furate de la cunoscuţi (Foto arhivă)

Trei persoane din Galaţi şi Braşov au fost reţinute de poliţişti pentru că au fost complici şi au favorizat un infractor din Bacău, care a comis 47 de spargeri în locuinţe.

Cristian Antica (33 de ani) din Bacău a fost reţinut de poliţişti după ce a comis 47 de spargeri în locuinţe, anchetatorii afirmând că de multe ori acesta se deghiza în călugăr şi intra în case chiar şi în prezenţa proprietarilor, iar pentru a scăpa sărea de la etaj, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost reţinut , iar astăzi va fi dus în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Conform sursei citate, Cristian Antica „era extrem de abil, de multe ori se deghiza în femeie sau călugăr, iar în unele cazuri intra în case chiar şi în prezenţa proprietarilor, apoi sărea de la etaj pentru a scăpa".

Alte trei persoane din Galaţi şi Braşov au fost reţinute în acest caz pentru favorizarea infractorului şi pentru complicitate, urmând ca şi acestea să fie duse în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

În urma cercetărilor s-a stabilit şi că băcăuanul mergea pe jos chiar şi 120 de kilometri pentru a nu fi depistat de poliţişti şi că ducea lucrurile furate la complicii săi din Galaţi şi Braşov.

„Poliţiştii băcăuani au făcut percheziţii domiciliare la locuinţa Siminei S. din Galaţi şi a lui Eugen B din Braşov, unde au fost găsite mai multe bijuterii, nouă telefoane mobile, aparatură electronică şi alte bunuri", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău. De asemenea anchetatorii au găsit în comuna Târgu Trotuş din judeţul Bacău două arme, una cu aer comprimat şi una cu bile de cauciuc, ascunse într-un bazin betonat. Armele fuseseră sustrase dintr-o locuinţă din Oituz, mai spun poliţiştii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite