Braşov: Demonstraţii şi lecţii de tango (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Demonstraţii şi lecţii de tango (GALERIE FOTO)
Braşov: Demonstraţii şi lecţii de tango (GALERIE FOTO)

Braşovenii fascinaţi de cel mai senzual dans din lume îi vor putea admira şi aplauda pe unii dintre cei mai buni profesionişti în arta tangoului.

Murat & Michelle Erdemsel, din SUA, şi Ozhan Araz&Serkan Gokcesu, din Turcia vor face o demonstraţie incendiară şi Piaţa Sfatului  de la ora 17.45 până la 19.15. Novicii, vor putea lua şi lecţii de la celebri dansatori.  Ozhan & Serkan vor preda cursuri pentru toate nivelurile.

Petrecere incendiară

De la ora 22.00 până la ora 04.00 dimineaţa, cuvântul de ordine al „Transylvania Tango Fest” va fi „milonga”, o petrecere clasică pe ritmuri fierbinţi de tango. Festivalul va conţine şi spectacole de muzică live, în interpretarea duetului de tango „Entrega”. În acelaşi timp, pe tot parcursul festivalului vor avea loc şi zece sesiuni de workshops în care vor fi abordate diferite tematici ale dansului pasiunii. Spectacolele vor îmbina tangoul anilor 1880, când cuplurile erau formate mai mult din bărbaţi, cu cel al anilor 1920, când elementul de senzualitate se regăseşte în cuplurile formate din bărbat şi femeie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite