Deficienţele Serviciului Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unor sondaje de opinie efectuate la cererea instituţiei prefectului în toate deconcentratele, braşovenii au avut ocazia să-şi exprime gradul de mulţumire faţă de serviciile publice. Faţă de Serviciului Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor  respondenţii s-au declarat mulţumiţi de servicii, însă nu au uitat să propună o serie de îmbunătăţiri.

În urma prelucrării informaţiilor din chestionarele pe care braşovenii le-au completat, în perioada mai - iunie, la sediul  Serviciului Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor au adus la cunoştiinţa autorităţilor faptul că doresc oglinzi în spaţiul destinat preluării de fotografii, mai multe ghişee la care să-şi plătească taxele şi la care să predea sau să ridice acte, să se scurteze timpul de eliberare a dovezilor înlocuitoare.

De asemenea, braşovenii au notificat şi dorinţa amenajării de noi locuri de parcare, introducerea unui sistem pe bază de bonuri de ordine, înfiinţarea unui  bar unde să se aştepte până la emiterea actelor sau înfiinţarea unui birou special de informaţii, unde să se poată verifica dacă documentaţiile necesare sunt complete sau nu.

Totuşi, respondenţii nu au uitat să notifice faptul că ar fi bine să existe mai multă politeţe şi deschidere din partea personalului.

Concluziile reieşite din prelucrarea statistică a chestionarelor sunt transmise instituţiei, care va trebui să ia măsuri cu privire la aceste nemulţumiri ale braşovenilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite