EXCLUSIV / De ziua lui, Ioan Neculaie, patronul FC Braşov, a „spart“ 3.000 de euro în câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a împlinit, duminică, 53 de ani, sărbătorindu-şi ziua de naştere la un restaurant cu specific italian, din Braşov

Omul de afaceri braşovean a optat pentru o petrecere cât mai intimă, ferită de ochii curioşilor. După meciul FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, la finalul căruia „stegarii" i-au dedicat victoria cu 3-2, Ioan Neculaie a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere la restaurantul „Trattoria del Chianti", într-un cadru restrâns, alături de familie şi prieteni.

La petrecerea care a durat mai bine de şase ore, până la ora 3 dimineaţa, au fost chemaţi toţi jucătorii de la FC Braşov. Însă, invitaţia a fost onorată doar de veteranii Robert Ilyes şi Dorel Zaharia, care i-au urat şefului „toate cele bune" din partea întregului colectiv.

Dacă atunci când vine vorba să-şi achite restanţele financiare către proprii jucători, Ioan Neculaie are „arici la buzunar", situaţia este total diferită atunci când se gândeşte la propria bunăstare. Astfel, în cele câteva ore petrecute la „Trattoria del Chianti", boss-ul formaţiei de la poalele Tâmpei nu şi-a refuzat nicio plăcere, cheltuind mai bine de 3.000 de euro pentru produsele consumate de invitaţi. Din meniu de lux nu au lipsit Rissoto Pescatore (orez cu fructe de mare), antricotul de vită fiorentină sau vinul alb sec Pinot Grigio.

„Stegarii" au refuzat amabil invitaţia

După ce i-au dedicat victoria cu Gaz Metan Mediaş, fotbaliştii de la FC Braşov au decis să nu participe la festivitatea dată în cinstea afaceristului. La eveniment au luat parte, printre alţi oaspeţi, antrenorul echipei, Viorel Moldovan, dar şi preşedintele executiv Dinu Gheorghe. „Noi nu avem bani şi nu ne permitem să cumpărăm cadouri scumpe", ne-au declarat jucătorii braşoveni.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite