De duminică intră în circulaţie „Trenurile Zăpezii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători lansează, începând de duminică, oferta de călătorie „Trenurile Zăpezii" 2009/2010, valabilă până la 28 februarie 2010, informează Ministerul Transporturilor.

Aceasta oferă iubitorilor sporturilor de iarnă variante multiple de călătorie spre/dinspre munte, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă şi grupurilor formate din minim 10 persoane, fiind valabilă la toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov.

De asemenea, oferta se aplică trenurilor cu destinaţia Vatra Dornei din Bucureşti, Suceava, Iaşi, Cluj Napoca şi retur, trenurile ce fac legătura între Bucureşti - Piatra Neamţ şi retur şi trenurile cu destinaţia Braşov din Galaţi, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea şi Suceava.

Noutatea din acest an constă în aplicarea reducerii tarifare de 20 la sută de luni până joi, pentru toate categoriile de călători, indiferent de vârstă, la clasa a 2-a, care circulă pe relaţie directă, şi au ca punct de plecare/ destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei sau staţia Piatra Neamţ.

De asemenea, se aplică o reducere tarifară de 25 la sută la clasa a 2-a pentru călătoria de grup (minim 10 persoane) dus-întors, la trenuri de orice rang, pe relaţii de călătorie ce au ca punct de plecare/destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei sau staţia Piatra Neamţ. Aceasta se măreşte cu doi la sută pentru fiecare opt persoane în plus, până la grupuri formate din peste 50 persoane (oferta turistică de călătorie în grup 'Trenurile Zăpezii' nu se aplică la grupurile care beneficiază deja de o altă reducere). Valabilitatea biletului dus-întors este de 30 de zile de la efectuarea călătoriei de dus.

Oferta turistică de călătorie 'Trenurile Zăpezii' se poate procura din agenţiile de voiaj CFR sau de la ghişeele caselor de bilete din incinta staţiilor CFR cu anticipaţie maximă de 30 de zile. Călătorii care optează pentru oferta 'Trenurile Zăpezii' nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite