Columbianul Dayro Moreno ar putea fi cedat de Steaua la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dayro Moreno ar putea evolua la FC Braşov până în vară
Dayro Moreno ar putea evolua la FC Braşov până în vară

Jucătorul columbian a intrat în dizgraţia conducerii Stelei, iar Gigi Becali intenţionează să-l împrumute gratis, la FC Braşov, până la finalul sezonului.

Dayro este dorit cu insistenţă la poalele Tâmpei de antrenorul „stegarilor", Viorel Moldovan, care încearcă, astfel, să rezolve problemele din ofensivă ale „galben-negrilor".

Dayro este un fotbalist bun, care are calităţi reale. Nu putem refuza un astfel de jucător. Dacă vine la Braşov, Dayro Moreno trebuie să fie conştient că trebuie să muncească mult pentru a câştiga un loc în prima echipă.

Noi îl vrem la Braşov, important este ca şi el să-şi dorească să vină la noi. S-au purtat unele discuţii între cele două părţi, dar nimic nu este bătut în cuie", a declarat antrenorul Braşovului, Viorel Moldovan.

Mutarea ar putea fi perfectată zilele acestea, cu atât mai mult cu cât Gigi Becali este dispus să-l lase pe columbian la echipa de la poalele Tâmpei, până în vară, fără nicio pretenţie financiară.

Am vorbit cu Dinu Gheorghe să-l ia împrumut pe Dayro la Braşov, până în vară. Îmi doresc să întăresc Braşovul, întrucât echipa lui Moldovan va avea un cuvânt de spus în lupta cu echipele contracandidate la titlu ale Stelei.

Nu vreau niciun jucător la schimb în locul lui Dayro, nu se pune problema să-l luăm pe Duarte în locul lui Moreno", a precizat Gigi Becali la sport.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite