Daniel Iordan, ucigaşul studentei din Făgăraş, a fost omorât în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Iordan a ucis-o cu bestialitate pe Lucica Crişan
Daniel Iordan a ucis-o cu bestialitate pe Lucica Crişan

Daniel Iordan, încarcerat în Penitenciarul Mărgineni, a fost bătut de un alt deţinut, iar medicii nu l-au mai putut salva. Daniel Iordan era închis pe viaţă pentru omor deosebit de grav după ce a ucis-o pe Lucica Crişan, în locuinţa ei din Făgăraş, în urmă cu doi ani.

Citeşte şi :

Un deţinut de la Penitenciarul Mărgineni a juns în comă la spital, cu craniul zdrobit

PERICOL ŞI DUPĂ GRATII Deţinutul Eugen Galeş şi-a omorât colegul de celulă


Potrivit bzf.ro, Daniel Iordan ar fi fost lovit cu un scaun în cap şi a fost transportat la spitalul din Târgovişte. Fiindă starea lui era foarte gravă, medicii au cerut transferul lui la Spitalul Floreasca din Bucureşti, dar nici aceştia n-au reuşit să îl salveze. Daniel Iordan a decedat la scurt timp. Cel care l-a omorât pe Daniel Iordan este nimeni altul decât Eugen Galeş, deţinutul care anul trecut a pus pe jar toată Poliţia Română, după ce a evadat din Judecătoria Moreni, mai anunţă sursa citată.

Daniel Iordan a fost condamnat anul trecut la închisoare pe viaţă pentru omor deosebit de grav. Bărbatul a înjunghiat-o pe studentă cu un cuţit şi, înainte ca aceasta să-şi dea ultima suflare, a violat-o. Apoi i-a dat foc pentru a-şi şterge urmele.

Citeşte aici amănunte înfiorătoare despre oribila crimă

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite