Dan Gîrtofan a fost desemnat Maestru al Sportului în automobilism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Gîrtofan
Dan Gîrtofan

Pilotul braşovean a primit, de la Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS), titlul de Maestru al Sportului în automobilism, ca şi recunoaştere a activităţii sale de 16 ani în motorsportul românesc.

Giri a fost recompensat cu un astfel de titlu pentru rezultatele sale în lumea raliurilor, care au culminat cu laurii de campion naţional absolut, performanţe reuşite în 2004 şi 2007, dar şi cu multe clasări pe podium în ierarhiile finale.

„Sunt foarte fericit şi în acelaşi timp surprins de acest titlul pe care l-am primit. Este onorant pentru mine să fiu făcut Maestru al Sportului în automobilism şi să fiu coleg de clasă cu nume mari ale motorsportului românesc, mai ales că sunt cel mai tânăr dintre ei. Este un semnal foarte bun dat de FRAS, în sensul că lucrurile sunt pe drumul cel bun şi asta nu poate decât să mă bucure foarte mult. Sunt conştient că lumea se aşteaptă ca eu să continui pe același drum al performanţelor şi le promit că voi face tot ce pot pentru a avea rezultatele pe care ei le aşteaptă", a spus Dan Gîrtofan.

Pe lângă pilotul braşovean, au mai primit titlul de Maestru al Sportului în Automobilism alţi 19 sportivi, printre care regăsim nume celebre ale sportului cu motor din ultimii 30 de ani, ca Marin Dumitrescu, Werner Hirschvogel, Andrei Bellu, Victor Nicoară, Constantin Aur, Constantin Rusu sau Dorin Toma.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite