Braşov: Un mort şi cinci răniţi în accidentul care a blocat DN1A (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Un mort şi cinci răniţi în accidentul care a blocat DN1A (UPDATE)
Braşov: Un mort şi cinci răniţi în accidentul care a blocat DN1A (UPDATE)

O Dacie Break cu numere de Braşov şi un Opel Astra cu numere de Bucureşti au fost implicate într-un grav accident de circulaţie petrecut pe Cheia, la limita dintre judeţe.


O femeie aflată în Dacie a decedat până la ajungerea echipajelor SMURD la faţa locului. Pentru scoaterea ei din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. 

Accidentul s-a produs într-o curbă, aproape de Cheia. „Din primele cercetări rezultă faptul că autovehiculul marca Opel Astra a părăsit sensul de mers şi a lovit frontal autoturismul Dacia care circula regulamentar în direcţia de mers Cheia - Braşov. Din accident rezultă trei victime transportate la spital, o a patra decedată şi rănirea uşoară a ambilor conducători auto“, a declarat pentru Adevărul de Seară agentul de circulaţie Constantin Borduş, de la Poliţia Prahova. 


În urma impactului Dacia a ajuns în şantul de pe marginea drumului. „Am auzit o bubuitură puternică şi am venit să vad despre ce e vorba. Erau plânsete multe, o imagine de coşmar. până am ajuns eu deja cineva sunase la 112“, a povestit Dumitru Micula, agent de pază la o firmă din apropiere. Şoferul vinovat a scăpat cu răni uşoare însă se află în stare de şoc şi nu vrea să coboare din maşină. Oamenii legii fac cercetări la faţa locului.

Traficul este blocat pe sensul de mers Cheia - Braşov.

VOM REVENI CU FOTOGALERIE ÎN EXCLUSIVITATE

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite