Braşov: Inspecţia Muncii anchetează carnagiul de pe DN 13

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Inspecţia Muncii anchetează carnagiul de pe DN 13
Braşov: Inspecţia Muncii anchetează carnagiul de pe DN 13

Inspectorii de muncă au început o anchetă pentru a stabili dacă tragedia petrecută, ieri, la Rupea Gară a fost sau nu un accident de muncă. Citeşte aici cum s-a produs tragedia de la Rupea Gară Vezi aici GALERIE FOTO de la carnagiul de pe DN13

Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov s-a autosesizat după ce a aflat că toţi pasagerii din microbuz, inclusiv şoferul, se întorceau din Bucureşti, unde au susţinut examene de confirmare în diferite posturi din instituţii deconcentrate. „Facem cercetări pentru a stabili dacă evenimentul de ieri se încadrează ca accident de muncă. Vrem să aflăm dacă persoanele în cauză aveau sau nu delegaţie şi să vedem în ce circumstanţe s-a efectuat deplasarea respectivă“, a precizat Dana Pascu, director ITM Braşov. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, se pare că persoanele din microbuz nu ar fi înştiinţat oficial pe nimeni că pleacă în delegaţie la Bucureşti.

Şoferul conducea cu viteză excesivă

Din primele cercetări poliţiştii au ajuns la concluzia că viteza cu care se deplasa microbuzul era una excesiv de mare, ea depăşind 100 km/h. Mai mult decât atât, acul de la turometrul autovehiculului a rămas blocat la 3500 de ture. Oamenii legii bănuiesc că accidentul s-a produs cel mai probabil din vina şoferului, care ar fi adormit la volan. Supoziţiile poliţiştilor sunt întărite şi de faptul că nu au găsit la locul accidentului nicio urmă de frânare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite