Cursuri gratuite pentru şomerii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov le pune la dispoziţie celor peste 16.000 de şomeri braşoveni zece cursuri gratuite de formare profesională, în perioada 8-29 aprilie 2011.

Şomerii vor primi diplome de calificare de administratori de pensiune turistică, lucrător în creşterea plantelor, lucrător în creşterea animalelor, brutar, barman, confecţioner asamblor articole din textile, asfaltator, bucătar, montator pereţi şi plafoane din gips-carton şi zugrav.

Durata cursurilor este de şase luni pentru meseriile: montator pereţi şi plafoane din gips-carton, bucatar, administrator pensiune turistica şi zugrav şi de 3 luni pentru toate celelalte meserii.

Cursurile sunt organizate pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, atât şomeri indemnizaţi, cât şi neindemnizaţi.

Pentru înscrierea la cursuri şomerii au nevoie de actul de identitate, certificatul de naştere, actele de studii, adeverinţă medicală, cerere de înscriere şi o recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau serviciul de mediere, de la AJOFM.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite