Csibi Barna s-a reprofilat. Vinde tricouri cu mesajul „Ţinutul Secuiesc nu e România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Trebuie să trăiesc din ceva", îşi motivează celebrul protestatar gestul de a vinde diferite produse la Zilele Sfântul Gheorghe. După ce a fost pus „pe liber" de către Administraţia Finanţelor Publice, Csibi Barna s-a apucat de comerţ.

Fostul funcţionar şi-a deschis un stand la Zilele oraşului Sfântul Gheorghe, ce se desfăşoară în acest weekend, şi vinde steguleţe cu stema Ungariei mari, tricouri imprimate cu mesajul "Székelyföld nem Románia!", care înseamnă "Ţinutul Secuiesc nu e România! sau pe care harta României figurează fără Transilvania, informează brasovultau.ro.

„Călăul" lui Avram Iancu, Csibi Barna, mutat la Finanţele din Abrud, locul unde a copilărit Crăişorul Munţilor

Csibi Barna a ales să-l spânzure în mod simbolic pe Avram Iancu, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, chiar în centrul municipiului Miercurea Ciuc.

CITEŞTE AICI CE SPUNEA CSIBI BARNA IMEDIAT DUPĂ CE L-A SPÂNZURAT PE IANCU

La aproape o săptămână de la incident, Csibi Barna, funcţionar la Direcţia Finanţelor Publice (DGFP) Harghita, a fost transferat la Abrud, după care a ajuns la ANAF Bucureşti, pentru a se putea prezenta mai uşor la audierile Parchetului General, unde pe numele lui a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la discriminare.

Joi, 5 mai 2011, Comisia de Disciplină a ANAF, a hotărât să-l concedieze pe funcţionar, pentru că Csibi Barna a refuzat să se prezinte în Bucureşti, la noul loc de muncă, unde fusese detaşat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite